Over TUYO

We schrijven begin 2020, COVID lock down op zijn Spaans. Als Nederlands ondernemersgezin hopen we snel ons favoriete spelletje weer te spelen; padel. Want sinds we in 2017 een tijd aan de Costa Blanca gingen wonen, zijn we alle vier verslingerd geraakt aan padel. Na voetbal volkssport nummer twee in Spanje.

Totally padelminded

Omdat we onze passies graag delen en zien dat ook in de rest van de wereld steeds meer belangstelling komt voor het razend populaire spelletje, beginnen we te fantaseren over ons eigen padelmerk. Samen met onze ondernemende pubers gaan we aan de slag. Er volgt een tijd van avondenlang brainstormen, maanden onderzoek en een jaar lang ontwerpen. De samples worden uitvoerig getest en als we niet oppassen praten we nog maar over één ding; padel. Met elkaar, met andere padel liefhebbers en met professionals. Na ruim een jaar gaat de vlag uit. Onze eerste collectie padelrackets ziet het levenslicht. TUYO is geboren!

TUYO?

‘TUYO’ is Spaans voor ‘de jouwe’ of ‘van jou’. Tegelijkertijd is TUYO ook een combinatie van 'TU y YO'. ‘Jij en ik’ in het Spaans. Want padellen doe je samen Het is 'fun', sociaal, interactief maar ook competitief. Alles waar TUYO ook voor staat…

Voor iedere speler een racket

TUYO heeft altijd een actuele collectie padelrackets voor zowel de beginnende als de gevorderde padelspeler. Stevige, duurzame rackets voor elk spelersniveau en elke speelstijl. En inmiddels ook een mooie collectie tassen en accessoires. Stuk voor stuk ontwikkeld in samenwerking met Nederlandse en Spaanse padel professionals.

 

nl